vrijwilligers

pers

contact

Wij zijn een groepje vrienden die zijn samengebracht door onze liefde voor dieren en voornamelijk de dieren die het dichtste bij de mens komen te staan .

We zitten met onze groep dan ook al vele jaren in de dierenwereld en hebben dan ook besloten om nog meer te doen voor onze vrienden, omdat ze voor veel mensen zoveel kunnen betekenen.

 

Denk maar aan al onze therapie honden, blinde geleide honden, speurhonden enzovoort.

Nu hebben wij gemerkt dat er al heel veel hulp is voor de dieren, maar we merken dat alle beetjes helpen, en dat hulp nooit verloren is.

Daarom hebben we besloten om onze handen uit de mouwen  te steken in een project waar iedereen die dieren houd, er alleen maar beter kan van worden.

 

We gaan zorgen voor de grotere dieren zowel als de kleinere. We werken samen met dieren asielen, vzw asielen en nog veel meer dieren organisaties en hebben ook twee dierenartsen die met ons samenwerken.

Daarom zijn we dan ook steeds op zoek naar vrijwilligers die zich ook met hart en ziel willen inzetten voor ons dierenrijk.

 

We zijn zelf al bezig met allerlei dingen te organiseren en zelf te maken om te verkopen zodat we vlug onze diertjes kunnen helpen daar waar nodig is.

Alle financiƫle of humanitaire steun is van harte welkom.

ons REK : BE04-9731-8281-5631